De laatste schilderworkshop!

Lente3Daagse 2020 - geannuleerd
Nieuwe technieken leren, materialen ontdekken, texturen maken of werken aan je eigen projecten. Tijdens deze drie dagen kom je helemaal in de schilderflow. Het gaat om de combinatie van verf en vondst; materiaal van de straat, roest uit de schuur, bos- of strandvondsten. Ik help je verder op weg met of zonder materie. Het gaat om je eigen stijl, plezier en experiment. De workshop is de allerlaatste die ik geef en dit keer alleen voor gevorderde schilders en oud-cursisten. Een afscheid met kleur.
Praktisch
Datum: do 23, vrij 24 en za 25 april 2020, Concordiastraat 68 Utrecht
Schildertijd: 10.00-15.30 uur  - Lunch: rond 12.30 uur (zelf meebrengen) - Kosten: € 205,- 

Locatie: atelier Concordia, Concordiastraat 68, Utrecht
Opgave info@elsvegter.nl

 

Review Arianne Collee: Els heeft me in een paar uur kunnen overtuigen van de werkzaamheid en toegankelijkheid van linkedin en facebook. Daar was best wat voor nodig, want ik had toch wel enige weerstand! Ze heeft me prettig begeleid bij mijn eerste (en tweede en derde) stapjes.

   

Opgave per mail - Je kunt je nu inschrijven!
Met duidelijke vermelding van welke workshop. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Als je dit hebt ingevuld en retour stuurt, ben je aangemeld voor de schilderworkshop. Daarna ontvang je een btw-factuur voor de betaling. De lessen worden gegeven in het atelier in Utrecht. Panelen, pasta, koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Doeken, acrylverf, vondsten en ‘mengmaterie’ graag zelf meenemen.

Adres: Concordiastraat 68 Utrecht - studio 146 - vrij parkeren links van het hek.

_________________________________________________________________

De kleine lettertjes - annulerings- en betalingsvoorwaarden

Annuleren van een cursusinschrijving is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. De annuleringskosten zijn in dat geval 100,‐ euro voor een meerdaagse schildercursus en € 50,- voor een schilderdag. Als de factuur is verstuurd, is annulering niet meer mogelijk. Je kunt géén geld terug krijgen bij afwezigheid van één of meerdere dagen. Mocht de cursus geen doorgang vinden of is deze volgeboekt, dan ontvang je het betaalde cursusgeld volledig terug. Gemiste ochtendlessen kun je, waar mogelijk, later inhalen. Een gemiste workshop kan indien mogelijk gedeeltelijk gecompenseerd worden.