Lessen & workshops 2020

Schilderatelier
Op vrijdagochtend is er schilderles in het atelier en ook de mogelijkheid om aan je eigen schilderijen te werken onder begeleiding. Wat ik je bied is enthousiasme en ondersteuning, een klankbord in je creatieve proces. Mijn focus ligt op schilderen met materie en vondsten. Het is een praktische leerschool materiekunst. Plezier en experiment staan voorop. Verder kan het atelier voor jou een plek zijn voor verdieping van je eigen werk. Je kunt je opgeven voor 8 lessen. Ook kun je elk seizoen deelnemen aan de Schilder3Daagse, dit keer in het voorjaar 23, 24 en 25 april.
Data 2020
De eerste les is vrijdag 24 januari daarna 7 feb, 21, 28 feb, 13 en 27 maart. 
Praktisch
Tijd ochtend: 10.00 uur tot 12.30 uur  - inclusief pasta, mengmaterie en schilderpanelen, exclusief acrylverf en penselen 
Tijd hele dag: 10.00 uur tot 15.30 uur  - lunch zelf meebrengen.
Een losse ochtendles € 35,- en losse schilderdag € 75,- 
Locatie: atelier Concordia, Concordiastraat 68, Utrecht
Opgave info@elsvegter.nl

Lente3Daagse 2020
Nieuwe technieken leren, materialen ontdekken, texturen maken of werken aan je eigen projecten. Tijdens deze drie dagen kom je helemaal in de schilderflow. Het gaat om de combinatie van verf en vondst; materiaal van de straat, roest uit de schuur, bos- of strandvondsten. Ik help je verder op weg met of zonder materie. Het gaat om je eigen stijl, plezier en experiment. De workshop is voor beginners en gevorderden, we inspireren elkaar.
Praktisch
Datum: do 23, vrij 24 en za 25 april 2020, Concordiastraat 68 Utrecht
Schildertijd: 10.00-15.30 uur  - Lunch: rond 12.30 uur (zelf meebrengen) - Kosten: € 205,- 

Locatie: atelier Concordia, Concordiastraat 68, Utrecht
Opgave info@elsvegter.nl

   

Opgave per mail - Je kunt je nu inschrijven!
Met duidelijke vermelding van welke workshop. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Als je dit hebt ingevuld en retour stuurt, ben je aangemeld voor de schilderworkshop of cursus. Daarna ontvang je een btw-factuur voor de betaling. De lessen worden gegeven in het atelier in Utrecht. Panelen, pasta, koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Doeken, acrylverf, vondsten en ‘mengmaterie’ graag zelf meenemen.

Adres: Concordiastraat 68 Utrecht - studio 146 - vrij parkeren links van het hek.

_________________________________________________________________

De kleine lettertjes - annulerings- en betalingsvoorwaarden

Annuleren van een cursusinschrijving is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. De annuleringskosten zijn in dat geval 100,‐ euro voor een meerdaagse schildercursus en € 50,- voor een schilderdag. Als de factuur is verstuurd, is annulering niet meer mogelijk. Je kunt géén geld terug krijgen bij afwezigheid van één of meerdere dagen. Mocht de cursus geen doorgang vinden of is deze volgeboekt, dan ontvang je het betaalde cursusgeld volledig terug. Gemiste ochtendlessen kun je, waar mogelijk, later inhalen. Een gemiste workshop kan indien mogelijk gedeeltelijk gecompenseerd worden.